38. Bicskei Napok


Bicske kulturális élete ma már elképzelhetetlen a Bicskei Napok nélkül. Mint minden évben, így most is, a programsorozat során előtérbe kerül hagyományaink ápolása, kötődéseink erősítése. A Bicskei Napokat idén is a műfaji sokszínűség és a témagazdagság jellemzi, melyre méltán lehetünk büszkék.

A 4 napos rendezvénysorozaton a városban működő különböző csoportok, közösségek, tehetségeink mellett, neves alkotók, előadók és sztárok is bemutatkoznak. Bicske több helyszíne is zsibongó élettérré változik, amolyan igazi közösséggé, amihez tartozni jó.

Van, akit a kiállítások, a helytörténeti programok ejtenek rabul, mások a gyermek- és családi programokért, a főzőversenyért, a kirakodóvásárért vannak oda. Sokan vannak, akik a művészeti bemutatókat, a találkozókat nem hagynák ki, népes rajongótábora van a gyermekprogramoknak, a könyves- és kézműves játszóházaknak. Sokan kedvelik a szabadtéri színpad zenés-táncos programjait. Sporteseményekben sincs hiány, de a legtöbb vendéget a gyermek- és könnyűzenei koncertek vonzzák.

Bátran állíthatjuk, hogy a 4 nap alatt a család apraja-nagyja megtalálhatja kedvenc programjait.

Itt, a Bicskei Újságban, a következő oldalakon felsorolt és bemutatott ötven program között mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Folytassuk együtt a közel négy évtizedes hagyományainkat, és töltsük el együtt ezt az élményekben gazdag hosszú hétvégét!

Találkozzunk idén is a Bicskei Napokon!

Pálffy Károly
Bicske város polgármestere
Bálint Istvánné
Bicske város alpolgármestere

 

Nagyné Szita Erzsébet
Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár
mb. igazgatója