Adventi adománygyűjtés Bicskén!


Bicske Város Önkormányzatának képviselői ebben az évben is adományokat gyűjtenek a rászoruló családoknak és a gyermekeknek! A legnagyobb eredményt közösen tudjuk elérni! Ezért arra kérjük a városi közösséget, a civil szervezeteket, a gazdasági vállalkozásokat, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák a kezdeményezést, hogy minden bicskei családnak meghitt Karácsonya lehessen!

Minden összegyűjtött felajánlást szívesen fogadunk: tartós élelmiszert, játékokat, könyveket, ruhaneműt vagy az ünnephez méltó karácsonyi gesztust is. Az adományokat (cipős doboz méretű és jellegű) dobozba csomagolva készítsék el, melyekre írják rá annak tartalmát (pl.: játék, ruha, élelmiszer), valamint az adomány címzettjét (pl.: gyermekek 5-7 éves kor, család).

Amennyiben pénzbeli adományt ajánlanak fel, azt a Bicske Város Önkormányzatának „Adventi Adományok” 11736020-15727048-10501289 számú számlaszámára küldhetik.

A karácsonyi ünnepi készülődés közepette fordítsunk időt és figyelmet arra is, hogy segítsük azokat a körülöttünk élő családokat, akiknek szükségük van a támogatásra!

A felajánlásokat 2017. december 11-ig a több helyszínen is felállított gyűjtőpontokon tudják leadni:
a Bicskei Polgármesteri Hivatalban, a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtárban, a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában, a Bicske Városi Óvodában, illetve az Egységes Családsegítő és Gondozási Központ – Kapcsolat Központban. Az adományokat 2017. december 17-ig juttatjuk el a rászorulóknak.

Segítsünk együtt, hogy Karácsony ünnepén minden bicskei boldog lehessen!