Ajánló novemberre


Megjelent novemberi programfüzetünk, mely intézményegységeinkben a Művelődési Központban, a Könyvtárban, a Kultúrkúriában és a Fiatalok Házában megtalálható, s honlapunkon is olvasható.
Őszutó havában is a lehető legtöbb programmal, érdekességgel készülünk minden korosztály számára, hogy a beköszöntő hosszú, sötét esték ne legyenek unalmasak.

Elkezdődik Thália Bérletsorozatunk a Körúti Színház Minden lében három kanál című komédiájával. Bérletek az első előadásig válthatóak, szólójegyek a fennmaradó helyekre kaphatók.
Második előadásához érkezik a Törpikék és Mesevarázs gyermekszínházi bérletünk, a Szépség és a szörnyeteg című zenés-táncos mesejátékra szólójegyek korlátozott számban vásárolhatóak.

A Sváb bálban, az Őszi Retro Discoban és az Erzsébet-Katalin bálban megmozgathatják lábaikat, formázhatják vádlijukat azok is, akik nem szeretnek tornázni. Nyakunkon a beigli-szezon!

Lesznek őszi és adventi kézműves programok, készítünk festett üveget, lámpást és adventi koszorút.

Képzőművészeti és ismeretterjesztő kiállításainkon Pataki Judit bicskei alkotó goblein munkáit és Németh Tatjana zeneiskolai tanár és barátainak tárlatát tekinthetik meg a művelődési központban. A Diák Képzőművészeti Kör munkái, a Kortárs minigaléria és az Országos Település és Múltkor Kutató, Hagyományőrző Alapítvány világháborús tárgyi emlékei a Kultúrkúriában láthatóak.

A kisebbeket és a családokat sem hanyagoljuk el: készülünk mesekiállítással és Rajzfilmünneppel, ahová elhozzuk többek között Kukorit és Kotkodát, Vukot, Grut és a Macskafogót. Hónap végén házhoz jön a mozi is: premierfilmeket vetítünk a Fiatalok Házában: Iskolai csoportokat és természetkedvelőket vár az Évszakok című film, a Jégvarázs 2-ben megismerhetjük Anna, Elsa és Olaf új kalandjait, Drakulics elvtárs a ’70-es évek Magyarországába repít minket, borzongással és kacagással vonva be az estét, majd a Terminátor és Sarah Connor visszatérése zárja mozinapunkat. A vetítésekre 25 főtől csoportos kedvezmény vehető igénybe.

Folytatódik klubkoncert sorozatunk, ami bicskei vagy Bicskéhez kötődő zenészeknek ad bemutatkozási lehetőséget. Ezen az estén a Pannoniada Gyermekkórus szólistái és Illés Richárd karnagy, tanár, sokak Ricsi bácsija lesz a vendégünk a Fiatalok Házában.
Komolyan beszélgetünk a nevetésről Szabó Ágnessel, a Gondolatok 50 év felettieknek programsorozat keretében.

A könyvtárban olvasókör, internethasználati tanácsadás, kézműves ügyeskedés, könyvbemutató, Falon mese és Papírszínház várja a betűk barátait.

Időpontokról, részletekről pontos tájékoztatást kaphatnak honlapunkon és programfüzetünkben.
Ne üljenek otthon a hideg estéken sem! Fűtés, villany nálunk is van, sőt, még szórakozási lehetőségek hosszú sora is!
Várunk szeretettel minden kedves Érdeklődőt!

Farkas Bernadett