Attila Talan és Kowalsky meg a Vega koncert a Bicske Szíve Parkban!


Május 17-én meglepetés Attila Talan koncerttel kedveskednek a szervezők a bicskeieknek és kedves vendégeiknek!

Tisztelt Érdeklődők!

Bicske Város idén, a meghirdetett programon kívül egy meglepetéssel is készül a város lakóinak.

19.00 órától, a meghirdetett programtól eltérően, Talán Attila koncertje kezdődik.

A Kowalsky és a Vega zenekar 20.00-kor lép színpadra, így legújabb, most elkészült látvány és élmény showjuk teljes pompájában érvényésülhet az éjszakai sötétben.

Megértésüket köszönjük!

Előzenekarként így Attila Talan és zenekara lép a színpadra. A zenekar 2017-ben alakult, CD-jüket először Németországban adták ki, majd Magyarországon és Portugáliában is játszották dalaikat a rádiók. Ezen kívül a német zenei szaklapok és országos újságok is elismerően írtak a zenekarról. TLN című albumukat pedig 2018 legjobb rock albumának jelölték a Fonogram zenei nagydíjon.

A frontember, Attila Talan karrierje azonban sokkal korábbra vezethető vissza. 2009-ben a Johnny Roger zenekar frontembereként az Emergenza Fesztivál Közép európai döntőjében 3. helyezést ért el. Egy évvel később azonban már az Interyou zenekar énekese volt. 2012-ben a Megasztár című tehetségkutató műsorban a 3. helyen végzett és még ebben az évben megkapta az Év férfi-előadója díjat is. 2016-ban már a német DSDS (Deutschland suchst dem Superstar) Top 20 előadója között szerepelt. 2017 óta pedig az előzőekben már említett Attila Talan zenekar frontembere.

A Bicske Szíve Parkban május 17-én 19, illetve 20 órától tehát nem csak egy, hanem két rockzenekar is várja a zene szerelmeseit!

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Nacsa Anett