Az Elvarázsolt Színpad


Mivel is kedveskedhetnénk gyerkőceinknek manapság? A kérdésre a válasz nagyon egyszerű: Törpikék- és Mesevarázs bérlettel! A bicskei Petőfi Művelődési Központ a kicsikre is gondol, hiszen nálunk a gyermek az első.
Mesebérleteinkkel óvódásoknak és kisiskolásoknak egyaránt készülünk mesebeli kalandokkal és felejthetetlen élményekkel.

Az elvarázsolt egérkisasszony
A Fogi Színház bemutatja zenés mesejátékát, amelyben megtanítja a gyerekeket arra, hogy a mohóság nem szép dolog és sodorjon bármerre az élet, mindig légy önmagad bármilyenek is a körülmények.

A szépség és a szörnyeteg
A VSG Táncszínház eleveníti meg nekünk a már jól ismert tündérmesét, a színészek káprázatos énekhangjával és különleges táncbetéteikkel.

Zenés Mesekönyv
Bergengóc Zenegóc Társulat idén egy interaktív bábműsorral készül a kis lurkók számára. Olyan mesefigurák fognak életre kelni, mint például Pom Pom, Kíváncsi Fáncsi, Micimackó és még sokan mások. A gyerekek kedvenc mesekaraktereik bőrébe bújva csatlakozhatnak a színészekhez.

Születésnap Aprajafalván
A már jól ismert kedvenc gombaházakban lakó mindig vidám társaság sem maradhat le a listáról, hiszen Törpapa szülinapja rohamosan közeledik. Ezt azonban a gonosz Hókuszpók meg akarja hiúsítani. Vajon sikerül a Törpöknek ismételten kicselezni ellenségüket?

Tamás Lilla