Bál a Savoyban - Thália bérlet


2017. október 28-án, szombaton 17 órától báli hangulatú estére invitáljuk Önöket Thália bérletsorozatunk 2017/2018-as évadának első előadására, melynek címe Bál a Savoyban.

A Kalocsai Színház hozza el hozzánk Ábrahám Pál híres revüoperettjét, mely külföldön és hazánkban is az egyik legsikeresebb magyar operett. Olyan örök slágereket vonultat fel, mint a Kicsike vigyázzon, Tousours lamour, Mr. Blue, My golden baby, Karneval.

Egyéves nászútjáról tér haza boldogan és szárnyalva Henry de Foublois márki és felesége, Madleine. Kezdődhet az álomélet otthon. Ám ezt az idillt megzavarja egy távirat, melyet Henry kap egy korábbi szerelmétől: egy meghívót a következő Savoy-beli bálra, ahol is a hölgy, Tangolita a márki ígéretét kívánja beváltatni egy bármikor felhasználható éjszaki együttlétről. Megérkeznek a rokonok, barátok, senki nem az, akinek első látásra tűnik. A feleség gyanút fog, ő is elmegy a bálba, ahol a kalandok ezzel még koránt sem érnek véget, de a végére mindenki megtalálja a saját párját.

 

A 2017/2018-as évad Thália bérlet további előadásai:

 

2017. december

Pesti Művész Színház
Az asszony körbejár
bohózat két felvonásban


2018. február

Körúti Színház
Padovai szerelmesek
musical vígjáték


2018. március

Magyarock Dalszínház
Anconai szerelmesek 2.
zenés komédia

 

Bérletek az első előadásig válthatók!
A bérletek ára: 7.500 Ft.
Kedvezményes (pedagógus, diák, nyugdíjas) bérlet ára: 6.600 Ft.

Szólójegyek 2017. október 24-től a fennmaradó helyekre válthatók.
Szólójegyek ára elővételben: 2.200 Ft.
Az előadás napján: 2.500 Ft.

Bukó Borbála