Csodás kísérletek


2018. március 21-én, szerdán újra ellátogat hozzánk a Játékos Tudomány csapata. Elhozzák nekünk a megújult fizika show-t Csodás kísérletek címmel. Szeretettel várjuk az előadásokra az általános iskolás csoportokat.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is otthon megtalálható eszközökből mutatják be érdekes és látványos kísérleteiket, melyek a jelenlévő gyerekek segítségével kelnek életre. A megújult fizika show-ban találkozhatunk hőtani, mechanikai, kémiai és vizes kísérletekkel is. Játékosan ismerkedhetünk meg a minket körülvevő világgal. Tanúi lehetünk annak, hogyan táncol egy kólás doboz, mitől tud repülni a WC guriga, sőt még vulkán kitörés is lesz.

Az előadások időpontjai 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00, melyek után interaktív játszósarok várja a gyerekeket.

A 35-40 perces előadásokat az általános iskola 2. osztályától ajánljuk. Egyszerre 3-4 osztály tekintheti meg a kísérleteket. A csoportok egymást váltják. Az azonos korosztályokat egy időpontban tudjuk fogadni. A férőhelyek korlátozottak, ezért érdemes időben megvásárolni a belépőjegyeket, melynek ára 200 Ft/fő/alkalom.

Időpontfoglalás a jegyek megvásárlásával egyidejűleg lehetséges, melyek elővételben 2018. február 20-tól válthatók a Művelődési Központban.

Bukó Borbála