Egy színpadon 4 előadás


Idén is különleges előadásokkal készül a bicskei Művelődési Központ.

„Mi nem elégszünk meg a jóval, mi a tökéletesre törekszünk” – ennek szellemében a Művelődési Központ a 2019/2020-as évadra is fergeteges előadásokkal készül az érdeklődők számára.
Négy nagyszerű rendezőnek köszönhetően a színpad meg fog elevenedni, négy különböző műfajú színdarabtól.

2019. október
Körúti Színház bemutatásával – „Minden lében három kanál” c. komédia két részben, Galambos Zoltán rendezésében
A Körúti Színház már régebb óta kapcsolatban áll a művházzal. Eddigi előadásaik során, mindig tudtak újat mutatni a közönségnek, bennük eddig soha senki nem csalódott.

2019. december
Pesti Művész Színház bemutatásával – „Boldog Születésnapot, avagy Hatan pizsamában” c. vígjáték két felvonásban, Márton András rendezésében
A Körúti Színházhoz hasonlóan, ők is évek óta kapnak lehetőséget bemutatni tehetségüket és darabjaikat a Művelődési Központ színpadán. Most egy könnyed vígjátékot hoznak, amely szintén könnyed stílusával önfeledt szórakozásra ad lehetőséget.

2020. február
Magyarrock Dalszínház bemutatásával – „Futballáb” c. musical komédia, Vizeli Csaba és Magyar Attila rendezésében
Látványos, zenés darabokat szokhattunk meg a színháztól. Most is egy musicallel lépnek a közönség színe elé, amely aktuális problémákat boncol, aminek a középpontjában társadalmunk egyik égető problémája áll.

2020. március
Körúti Színház bemutatásával – „Butaságom története” c. zenés vígjáték, Galambos Zoltán rendezésében
A bérlet sorozatunk utolsó előadása, a méltán kedvelt film színpadi változata, amely feleleveníti velünk korunkban is előforduló problémáját.

Tamás Lilla