Jogi közlemény


Jognyilatkozat

Minden jog fenntartva. A honlap szerkezete, tartalmi felépítése, az abban közölt képek és szövegek és egyéb tartalmak a Művelődési Központ weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. E weboldalak tartalmának másolása, terjesztése, megváltoztatása, illetve kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

 

Garancia

A weboldalak tartalmát a fejlesztésben résztvevő valamennyi szakember a tőlük várható legnagyobb körültekintéssel és gondossággal állította össze. A Művelődési Központ mégsem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A Művelődési Központ ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a Művelődési Központ szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

 

Adatvédelmi záradék

Amennyiben Ön feliratkozik a Hírlevélre vagy regisztráltatja magát intézményünkben, az Ön által önkéntesen megadott személyes adatokat összegyűjtjük, feldolgozzuk és tároljuk saját célú felhasználásra. Ezen célok között említhetjük például az információs, marketing, piackutatás, közvéleménykutatás nyomon követésével kapcsolatos célokat, valamint ezen adatok alapján lépünk kapcsolatba Önnel.

Természetesen a Művelődési Központ bizalmasan kezelik az Ön személyes adatait, és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt. A Művelődési Központ bármikor lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, törölje vagy helyesbítse azokat. Ezen kívül megilleti Önt a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján meghozott döntésünkkel nem ért egyet, úgy bírósághoz fordulhat.
Amennyiben Ön aláírja a személyes adatait tartalmazó kérdőíveinket, feliratkozik hírlevelünkre, azzal kifejezetten hozzájárul személyes adatainak a fenti célokból történő összegyűjtéséhez, feldolgozásához, tárolásához és továbbadásához.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink egyikén, ha bármilyen kérdése vagy gondja lenne személyes adatkezelési módszerünkkel kapcsolatban, illetve ha a jövőben hozzá kíván férni ezen adatokhoz, illetve törölni vagy helyesbíteni kívánja őket.