Jótékonysági bál a mentőállomás működésének támogatására


Szeretettel meghívja Bicske Város Önkormányzata Önt és kedves családját a bicskei mentőállomás működésének támogatására meghirdetett jótékonysági bálra a Báder Fogadóba, 2018. október 27-én 18 órai kezdéssel.

Bicskén 1969 óta magas színvonalú munkát végeznek a mentőállomáson dolgozó mentőorvosok, mentőápolók és gépkocsivezetők. A környező településeken kívül az M1-es autópályán történő balesetekhez is az itt szolgálatot teljesítő munkatársak vonulnak ki. A betegek megfelelő ellátása érdekében biztosítani kell a megfelelő munkakörülményeket a mentőállomáson. Ennek érdekében szervezi meg az Önkormányzat a jótékonysági bált.

Támogatói jegyet a Petőfi Művelődési Központban 1.000.-Ft-os áron azok is megvásárolhatják, akik nem tudnak részt venni a bálon, de támogatják ezt a nemes célt.

A báli belépőjegy ára: 5.000.- Ft, amely tartalmazza a vacsora árát is. Megvásárláskor 3 féle menüből lehet választani:

A - Bandírozott malackaraj márványos burgonyával és almás káposztával
B - Kápiás fetával töltött csirkemell filé pankóbundában, burgonyafánkkal
C - Grillezett sajt, rántott camembert jázmin rizzsel, zöldséges gratin.

Báli belépők szintén a Művelődési Központban válthatók!

A hajnalig tartó jó hangulatról a Retro Band Zenekar gondoskodik. Vacsora után értékes tombolatárgyak kerülnek kisorsolásra. A tombolajegyek megvásárlásával is hozzájárulnak a mentőállomás működésének támogatásához.

A bál fővédnöke: Dr. Balogh Gyula a Bicskei Egészségügyi Központ igazgató-főorvosa.

Szeretettel várunk minden jótékonykodót, mulatni vágyót az őszi szezon első báljára.

Nagy Györgyné