"Kép a képben, családi fotók nyomában"


A Szent László Általános Iskola idén is részese a Bicskei Napok rendezvénysorozatnak. Ebből az alkalomból iskolánk fotókiállítást szervez növendékeink, családjaik és hozzátartozóik részére, melyet a kedves érdeklődők a Fiatalok Házában tekinthetnek meg.

A kiállítás megnyitásának időpontja május 11., péntek 16. 30 óra.

Helyszín: Bicske, Fiatalok Háza.

A kiállítás témája, címe: „Kép a képben, családi fotók nyomában”.

A kiállításon látható lesz minden olyan pályamű, ami a család valamilyen fontos eseményét, apró örömeit, a szülők gyermekeikkel való kapcsolatát, a nagyszülők unokáikkal való meghitt együttlétét mutatja be. Különös értékét az adja a kiállításnak, hogy ezeket a meghitt pillanatokat növendékeink szemén keresztül, akár egy tegnap készült fényképen vagy egy régi családi fotó bemutatásával láthatjuk meg.

Az egyéni szemléletmód, a pillanat meglátása esetleg a gondos előkészítés, vagy egy régi kép újra gondolása, egyszóval a kreativitás mindig többlet jelentést ad egy fotónak. Lehet elmélyült vagy könnyedebb témájú, biztos, hogy kedves lesz számunkra, és ha már itt tartunk, hogy „kedves”, miért ne szeretnénk másokkal is megosztani. Persze nem facebookon, hanem hagyományosan, ahol a like-ok nem piktogramként jelennek meg, hanem szembe jövő, igazi mosoly formájában.

A kiállításra mindenkit szeretettel várunk!

Magyar Eleonóra
szervező/vizuális kultúra tanár

 

Fotó: Halász Panna 6.o., Hintában a tesómmal című képe