Minden lében három kanál


A Thália bérletsorozat 2019/2020-as évadának első előadását, a Minden lében három kanál című komédiát 2019. november 15-én (pénteken) 19 órától tekinthetik meg a művelődési központban. Lassan megtelik a nézőterünk, de korlátozott számban még vásárolhatóak bérletek az első előadás napjáig.

Bérlet ára 8.000.- Ft, kedvezményes (pedagógusoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak) bérlet ára 7.000.- Ft.

Szólójegyek elővételben 2019. november 8-tól vásárolhatók a fennmaradó helyekre, melynek ára 2.500.- Ft az előadás napjáig. Az előadás napján 3.000.- Ft.

Egy vidám estét kínálunk Önöknek az ősz vége felé a Körúti Színház társaságában. Egy ügyefogyott férj (Beleznai Endre) és egy nadrágot viselő feleség (Placskó Emese) boldogságához már semmi más nem hiányzik, csak egy gyerek, melynek csodja csak az örökbefogadás útján érkezhet meg hozzájuk. Szerencsétlenségükre az egész család segíteni akar rajtuk, így folyamatos bonyodalmakba keverednek, s azt is megtudhatjuk, hogy milyen törvényes és törvénytelen módjai vannak a gyerekhez jutásnak.

További szerepekben: Dick Kerwood - Oroszi Tamás, Harry Kerwood - Lipták Péter, Andreas - Szabó Kristóf, Mrs. Potter - Gyebnár Csekka, Downs - Pecsenyiczki Balázs, Katarina - Lehel Kata.

Kellemes estét kívánunk!

Bukó Borbála