A mozi házhoz jön! - Mozgó Mozi a Művelődési Központban


A Mozgó Mozi Bicskére is elhozza a legújabb premier filmeket, ennek keretében egész napos mozizásra hívjuk Önöket a Művelődési Központba, október 15-én vasárnap 10 órától! Ez alkalommal is színes a filmpaletta, a gyermekek és a felnőttek sem fognak unatkozni. Családi animációs filmek, egy filmdráma, egy sci-fi és egy akció-vígjáték várja a mozizni vágyókat.

10 órától a Lego Ninjago film, a gyermekek legújabb kedvence látható. De kik is azok a rejtélyes nindzsák, akik éjről éjre megvédik Nindzsago szigetét az ellenségtől? Jöjjenek el gyermekeikkel, és fedezzük fel együtt a titokzatos nindzsák éjjeli és nappali kalandjait!

12 órakor vetítjük a Fantasztikus utazás Óz birodalmába című családi animációs filmet, mely Dorothy utazását egy újabb különös környezetben mutatja be, és amely a nindzsák harcai után egy kis pihenőt ígér egy mesebirodalom keretében.

14 órakor újra vetítjük a Lego Ninjagot, hogy akik kicsivel többet aludtak, azok se maradjanak le a nindzsák kalandos harcairól.

Délután még akciódúsabb programban lehet részük: 16 órakor a Kingsman második részét, Az aranykört láthatják. A titkos ügynökség újabb meghökkentően vicces és különös küldetését tekinthetik meg, melynek „úriember ügynökei” ismét egy világuralomra törő gonosz erő legyőzését tűzték ki célul. Nem kis örömünkre egy régi vágású ügynököt is viszont láthatunk Colin Firth személyében.

Este, 18:30-kor már nem a világ megmentése kerül középpontba, hanem az ember legalapvetőbb kérdései elevenednek meg a filmvásznon. Az Egyenesen át, Joel Schumacher 1990-es azonos című, nagy sikerrel vetített filmjének remake-je arról szól, hogy egy csapat orvostanhallgatóból álló fiatal hogyan kutatja az élet és a halál határvonalának rejtélyeit.

20:30-kor pedig egy kicsit a jövőbe utazunk, és a Szárnyas fejvadász 2049 című filmet tekinthetik meg, mely az 1982-ben bemutatott legendává vált Ridley Scott film folytatása. K (Ryan Gosling), a fiatal fejvadász egy nagy rejtélyre bukkanva akár az egész megmaradt földi társadalmat felforgathatja. A filmben természetesen kulcsszerepe van az eredeti fejvadásznak, Rick Deckardnak (Harrison Ford) is.

Bízunk benne, hogy minél több filmet nézünk meg együtt vasárnap!

Jegyárak:
2D-s vetítések: felnőttjegy 1300 Ft, kedvezményes (diák/nyugdíjas): 1000 Ft, csoportos (25 fő felett, a kísérőknek – 1 dő/10fő – ingyenes): 800 Ft
Belépőjegyek a helyszínen, az előadások előtt válthatók.

Várunk mindenkit szeretettel!

Nagy Beáta