Mozi a parkban


Ingyenes szabadtéri filmvetítésekkel várunk minden filmszeretőt a nyár folyamán a Bicske Szíve parkban.

Az első alkalommal a mozikban nagy sikerrel futó Könyvklub című filmet vetítjük 2018. július 13-án pénteken, 21 órai kezdettel. A film történetét a port.hu a következőképpen foglalja össze:

„Mindig van új a nap alatt...még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek - mert a szenvedélyhez sosincs késő.”

A film garantált szórakozást ígér minden korosztálynak, a megtekintése ingyenes. A második vetítésre 2018.08.10-én pénteken 21.00-kor kerül sor, amikor a „Marvel univerzumban” kalandozhatunk a Bosszúállók sorozat legújabb, Végtelen háború alcímet viselő részével. A szuperhős mozik kedvelőinek kötelező darab.

Rossz idő esetén a vetítések helyszíne a művelődési központ.