Művészeti tevékenység


"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa."
(Goethe)

 

Fazekas klub (kéthetente)

A klubfoglalkozások keretében többféle technikával, szabadkézi formázással, mintázatokkal ismerkedhetnek meg. Megtalálható itt minden, ami a fazekasság alapja. Klubfoglalkozások: kéthetente hétfőnként.
A fazekas szakkör foglalkozása aTÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0370 számú pályázatunk, a Kicsengetés (Játszva tanulunk, tanulva játszunk) című projektünk fenntartási szakaszában.

Helyszín: Batthyány-kastély 

Vezeti: Kiss Irén


„Lenyomatok” képzőművészeti kreatív műhely

A TÁMOP-3.2.3/A-11/1-2012-0019.számú, „A tudás tarisznyája Bicskén - hagyomány és kreativitás –„ című pályázatunk fenntartási időszakában.

Vezeti: Németh Éva

Kezdés: október 7.


„Bicske színe-java” filmes kreatív műhely

A TÁMOP-3.2.3/A-11/1-2012-0019.számú, „ A tudás tarisznyája Bicskén”  című pályázatunk fenntartási időszakában. Találkoznak hétfő délutánonként.

Vezeti: Kun Zoltán


„Bicske mutogató” fotós szakkör

A TÁMOP-3.2.3/A-11/1-2012-0019.számú, „ A tudás tarisznyája Bicskén - hagyomány és kreativitás –„ című pályázatunk fenntartási időszakában.

Vezeti: Richter Gábor

Kéthetente csütörtökönként


Népi díszítőművészeti szakkör

A szakkörben nagy hangsúlyt kap a híres bicskei fehérhímzés hagyományának ápolása. Minden hónap utolsó hétfőjén gyűlnek össze a tagok. Új érdeklődők folyamatosan csatlakozhatnak a klubhoz.

Vezeti: Szebényi Zsoltné


Fürge ujjak

A kézimunka szakkör minden hónap első hétfőjén várja maguk közé azokat, akik szabadidejükben szívesen varrnak, kötnek, horgolnak, és a végeredményt szívesen megosztják másokkal is.

Vezeti: Rácz Imréné


Képzőművészeti kör

A kéthetente péntek délután 17 órától működő szakkör olyan tagok jelentkezését várja, akik szívesen rajzolnak, festenek szabadidejükben és csatlakoznának egy amatőr művészközösséghez.

Vezeti: Némáné Nagy Júlia 


Magyar Nótakedvelők Társasága

A férfikar minden hétfőn este találkozik, hogy közösen magyar dalokat, nótákat énekeljenek. Várják maguk közé az új jelentkezőket.

Vezeti: Mónos László


Bifókusz fotóklub

A csoport minden hónap második hétfőjén találkozik

Vezeti: Adravecz Tamás