Nem árultunk zsákbamacskát! - Thália bérlet


Március végén láthatták kedves nézőink a Thália bérletsorozat 2018/2019-es évadának utolsó előadását a Művelődési Központban Zsákbamacska címmel.

Ahogyan az évad előadásainak valamennyi estéjén, így most is a nevetésé volt a főszerep. Az első felvonásban a budapesti műjégpálya mindennapjaiba csöppenhettünk bele - a komoly díszletnek köszönhetően - csodás kilátással a Városligetre, míg a második felvonás egy mátrai szálló egyszerű falai közé vezetett. A dalokkal és tánccal tarkított zenés estén az állandó félreértésekből kialakult helyzetkomikumok nagyszerű szórakozást nyújtottak a nézőknek.

Ebben az évadban is elégedettek voltak színházlátogatóink, hiszen mind a négy estén felejthetetlen kikapcsolódásban lehetett részük. Nem árultunk zsákbamacskát, vígjátékaink és szereposztásaik jó választásnak bizonyultak, olyan neves színészek tértek vissza színpadunkra, mint Kautzky Armand, Koncz Gábor, Pikali Gerda, Harsányi Gábor, Bozsó Péter.

Köszönhetően a nagyszerű daraboknak és szereposztásoknak, vendégeink több mint fele az értékesítés első napján megváltotta bérletét. Bérleteseink szinte megtöltötték a Művelődési Központ nézőterét, s ezzel lehetséges egyéni színházlátogatóink száma néhány főre korlátozódott. Bízunk benne, hogy a 2019/2020-as évadban is mindannyiukkal újra találkozunk!

Addig is szeretettel várjuk Önöket további zenés, táncos programjainkra! Tájékozódjanak elsőként honlapunkon és Facebook oldalunkon!

Bukó Borbála