POMPON KLUB - Szabadtéri filmvetítés Bicske Szíve Parkban


Martha (Diane Keaton) élete egyik legnagyobb kihívásával néz szembe, amikor nyüzsgő New York-ból egy patinás nyugdíjas otthonba költözik.

Az otthon lakói golfautóval közlekednek, klubfoglalkozásokra járnak, de minden lépésüket egy túlbuzgó biztonsági őr lesi. Martha eleinte távolságtartó, de hamar összebarátkozik a hely és a helyzet lehetőségeit kihasználni igyekvő, életvidám Sheryllel, aki rátalál Martha gimis „hajrálány” egyenruhájára és az újdonsült barátnők másnap fantasztikus ötlettel állnak elő: megalakítják saját hatvan pluszos Pompon klubjukat, az egyébként merev intézmény keretei között.

Diane Keaton a nagy sikerű Könyvklub producereinek és a Rossz anyák alkotóinak legújabb, vígjátékában tér vissza a mozivászonra. Zara Hayes író-rendező, aki egy hetvenen túli pompon csapat történetéből merítette az ihletet.

A filmet 2019. augusztus 30-án, 20 órakor vetítjük a Bicske Szíve Parkban, a Tanuszoda parkolójában. Felhívjuk a Tisztelt Uszodahasználók figyelmét, hogy az intézmény parkolója aznap délután lezárásra kerül.

A film megtekintése ingyenes, 12 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Rossz idő esetén a vetítés a művelődési központban kerül megrendezésre.