Szombat este az asszonyok körbejártak


Szombat este nem is egy, hanem két asszony sorsa fordult jobbra, aztán balra, hiszen Thália bérletsorozatunk második előadását láthatták kedves nézőink, Az asszony körbejár címmel a Pesti Művész Színház előadásában.
Azt hinné az ember lánya, ha szerelmes lesz, persze nem a férjébe, hanem valaki másba, és végre a karjaiban aludhat el, annál jobb dolog nincs is a világon. Bizony nincs! Ennél csak rosszabb lehet. Egy házon kívül töltött éjszaka biztos siker a lebukáshoz, egy dühös férjhez és a váláshoz. Hát, még ha a szerető a férjünk régi barátja, akiről a hosszú viszony után derül csak ki, hogy… nős.

A fordulatokban gazdag bohózat nem hagyta unatkozni a közönséget ezen az estén. Nagyszerű alakításokat láthattunk nagyszerű színészektől. Már megszokott vendég színpadunkon Várkonyi András, akit ismét hatalmas taps fogadott színpadra lépésekor Hubertin tisztelendő atya szerepében. A szünet után a házvezető szerepéből átváltozott Borbáth Ottilia dalát hallhattuk, amíg a háttérben az egyszerűen, de praktikusan elkészített díszlet egyik francia otthonból egy másikká alakult át.

Várjuk Önöket Thália bérletsorozatunk következő előadására, a Körúti Színház Üvegcipő című romantikus vígjátékára 2018. február 10-én, szombaton 17 órától.

Bukó Borbála