Üvegcipőt találtunk


Szombaton láthatták kedves nézőink Thália bérletsorozatunk harmadik előadását a Körúti Színház produkciójában. Az üvegcipő című romantikus vígjáték nagy sikert aratott a bicskei és a környékbeli közönség körében, hiszen mindenki elégedetten távozott e kellemes este után.

Remek előadást láthattunk, kreatív színpadtechnikai megoldásokkal, nagyszerű alakításokkal. A néhány mozdulattal átalakítható díszlet egy szempillantás alatt vezetett ki minket a panzióból a kertbe. Az est várva várt főszereplője Kautzky Armand volt, azaz Sipos, a műbútorasztalos. A közönség a két felvonáson keresztül együtt izgulta végig, vajon Irma, a fiatal cselédlány szerepében Karaivanov Lilla szerelmi ábrándja beteljesül-e Sipossal. A darabban a mélyebb és komolyabb mondanivalójú érzelemvilág mellett humorral is találkozhattunk, mely mosolyt csalt az arcokra. S mivel Irma szerelme, ábrándjai beteljesültek, jövőjébe vetett szakadatlan hite meghozta gyümölcsét, ennek hatására mi is, a színpad világán kívül élők a mindennapokban talán kicsit jobban elkezdünk hinni reményeink valóra válásában.

Várjuk színházkedvelőinket az évad utolsó előadására 2018. március 31-én, szombaton 17 órakor a Magyarock Dalszínház zenés komédiájára, az Anconai szerelmesek 2. részére!

Bukó Borbála