Utánam srácok! Utánam lányok! – Még lehet jelentkezni nyári táborainkba!


Végre itt a nyár, kezdődik a vakáció. Sok szülőnek gondot jelent, hogy a szünet kezdetén hogyan oldja meg gyermeke felügyeletét. A Művelődési Központban ezen próbálunk segíteni. Sok éve már, hogy elindítottuk az iskola befejezése után nyári napközis táborainkat, ahol gondtalan és hasznos pihenést kínálunk suli után. Mindent megteszünk azért, hogy táborozóink jól érezzék magukat, ezért érdeklődésüknek megfelelően állítjuk össze a foglalkozásokat. Sok-sok játék, kirándulás, úszás, kézműves foglalkozás, játékos vetélkedők várják a 6-12 éves korosztályt. Még van egy-két hely a táborokba, most lehet jelentkezni.

 

A Huncutka mesetábor június 18-22-ig várja a mesét szerető gyermekeket. A Mátyás király emlékév alkalmából reneszánsz játszóházba hívjuk a kicsiket, a mesék világába barangolunk, meseillusztrációkat készítünk. Kirándulunk a Veszprémi állatkertbe, ahol csodálatos környezetben laknak az állatok. Az egész napos séta során táborozóink felfedezhetik az állatok csodálatos világát, találkozhatnak kedvenceikkel, majd az állatkert Dínó parkjába is ellátogatunk, ahol 50 életnagyságú dinoszaurusz szoborral ismerkedhetnek meg a gyerekek.

 

A Korong Matyi kézműves táborban június 25-29-ig a bütykölni vágyókat hívjuk és várjuk. Agyagozás, korongozás, gyöngyfűzés, nemezelés, pólófestés, kirándulás, úszás és sok - sok játék várja a jelentkezőket. Kirándulunk Piliscsévre, ahol egy játékparkban remekül szórakozhatnak a gyerekek. A játékparkból a hegyek szinte karnyújtásnyira vannak, a levegő tiszta, nincs autóforgalom, és az egyetlen "zajforrás" csak a gyerekek zsivaja...
A parkban a Kovács család, Lajos bácsi és Ági néni fogad minket. Ők nem csak hogy pedagógusok, de fazekas népi iparművészek is, és szinte utánozhatatlanul értik és érzik a gyerekek világát. Kisvonatozás, titokszoba (fizikai kísérletek) agyagozás, vattacukor készítés, állatsimogató várja a kirándulókat.

A táborokban napi két étkezést biztosítunk: ebédet és uzsonnát, amelyet a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola Prohászka utcai ebédlőjében fogyasztunk el.

Várunk szeretettel mindenkit, aki barátokat keres, és szeretne egy vidám örömteli hetet tölteni velünk. A programok 8-16 óráig tartanak. A táborokat Nádiné Bachmajer Tímea óvoda pedagógus, Karnel Ágnes pedagógus, Kiss Irén népi kismesterségek oktatója vezetik.

Bővebb információt a Művelődési Központban kaphatnak személyesen vagy a 06-22/951 299-es telefonszámon, vagy a 06204307770-es mobil telefonszámon Kiss Iréntől.

Kiss Irén