Családokra leltek a Bicske Szíve Park újonnan telepített facsemetéi


Évről – évre folyamatosan szépül, bővül városunk egyik legkedveltebb közösségi tere, a Bicske Szíve Park. Az uszoda melletti park több generációs játszótérrel rendelkezik, számos városi program helyszíne az itt található terület. Itt áll a város kemencéje is, mely gyakran családi, baráti társaságok találkozóhelye.

2020. májusában újabb beruházás kezdődött a parkban, melynek során a meglévők mellé újabb pihenő padok kerültek kialakításra, elkészült egy térkövezett járda, és a sportolni vágyók örömére, hatalmas napelemes kandeláberek mellett kiépítettek egy futópályát is. A park Kisfaludy utcai részéhez közel kapott helyet a „Szeretlek Bicske” szelfi pont is.

A parkot nagyra nőtt szomorú fűzfák veszik körbe, melyhez újabb 76 db kis facsemete is telepítésre került, hogy később árnyékot biztosítsanak az idelátogatóknak.

Szerettük volna, ha minden kis fának kiemelt figyelem jutna, ezért decemberben arra kértük a természetkedvelő családokat, fogadjanak örökbe egy fát, viseljék gondját, szeressék, ápolják, míg felcseperedik.

Nagy örömünkre, mind a 76 db fa családra lelt, melyeknél a későbbiek folyamán kerámia névtábla jelzi majd a „szülők” kilétét.

Köszönjük mindenkinek, akik önzetlenül vállalták ezt a kedves kis feladatot és jelentkeztek örökbefogadónak.
Bízunk benne, hogy a gondoskodásnak hála, néhány év alatt nagyra nőnek ezek a csemeték, és árnyékukban kellemesen pihenhet majd meg városunk apraja-nagyja.

Bak Viktorné