Gyerekeknek, fiataloknak


"Minden felnőtt volt egyszer gyerek
és felnő majd az új gyereksereg:
többet s jobban törődjetek velünk
mert eljön majd a nap, amikor mi is felnövünk."
(Bródy János)

 

Csiribiri torna

40 perces mozgásfejlesztő foglalkozás hétfőnként 9.30-tól, amelyre olyan izgő-mozgó, 1-3 év közötti gyermekeket várnak, akik nem tudnak egyhelyben ülni, szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, vagyis a térbeli mozgás örömét. A foglalkozást zene és mondókák kísérik.

Vezeti: Szabó Zsuzsanna


Ringató

Zenei nevelés a születéstől hároméves korig – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!
Énekes, mondókás, dalos foglalkozás szerdánként 10 órától a Kodályi elvek alapján, ahol a harminc perces klub keretében fontos szerepet kap a zenei élménynyújtás.      

Vezeti: Szöllősiné Himberger Edit


"Apró talpak" gyermek néptánccsoport

A néptánc alaplépéseinek elsajátítása, magyar néphagyományok megismerése gyermekjátékok, népdalok, mondókák segítségével. A foglalkozások időpontja hétfőnként 15.30.

Vezeti: Südi Istvánné Pató Zsuzsanna


Mazsorett

A mazsorett alaplépéseit és a botforgatást tanulhatják meg a gyerekek a foglalkozáson, mely hetente hétfőn 16.15 órától tartja alkalmait.

Vezeti: Südi Istvánné Pató Zsuzsanna


Csillagszemű táncegyüttes bicskei csoportja

Néptánc oktatás Tímár-módszerrel óvodásoknak és iskolásoknak minden szombat délelőtt. Ismertesse meg gyermekével a magyar néptánc- és népdalkincset!

Vezeti: Mayer Orsolya


Akrobatikus rock and roll klub gyerekeknek

Minden héten csütörtökön 16.15-től várjuk a mozogni, táncolni vágyó gyerekeket, akik a mozgás mellett rengeteg élményt is szereznek, hiszen a tánctanfolyam nem csak az edzésről, hanem vidámságról, szórakozásról is szól.

Vezeti: Fodor Noémi


"Őrangyal" klub

A bicskei Római Katolikus Egyházközség keretein belül működő Karitász csoport "Őrangyal" klubja a fogyatékkal élő fiatalok, fiatal felnőttek és hozzátartozóik számára. A foglalkozás minden hónap harmadik szerdáján 16 órai kezdéssel kerül megrendezésre, ahol a fiatalokra kézműves foglalkozások, hozzátartozóik számára mentálhigiénés tanácsadás vár.

Vezeti: Balla Hajnal és Szarka Istvánné


Játszóház

Ünnepkörökhöz, történelmi eseményekhez kapcsolódó játszóházak, melyeknek programját a közös játék, a tárgykészítés, ismeretterjesztés színesíti.

Vezeti: Kiss Irén


Zumba gyerekeknek

A zumba fitness méltán népszerű az egész világon, hiszen egyesíti a latin ritmusokat a könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal. Ebben az évadban gyermekeknek is indul zumba oktatás. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni!

Csütörtökönként 17.15 órától

Vezeti: Farkas Mónika