GYERMEKSZÍNHÁZI BÉRLETEK 2016/2017


2016. október 24. (hétfő) 10.00; 14.30

Holló Együttes

Varázsének

(interaktív gyermekkoncert)

A 32 éves Holló együttes Weöres Sándor legismertebb gyermekverseiből (Bóbita, Csiribiri, Kutya-tár, Haragosi...) készítette vidám zenés összeállítását. Az előadás szereplői mindvégig a gyerekek, akikkel vagy a színpadról, vagy a színpadon együtt játszik, énekel az együttes.


2016. november 28. (hétfő) 10.00; 14.30

Holle Anyó Színház

Mentsük meg a hóembert!(zenés mesejáték)

Kisvakond épít egy hóembert, akivel remekül eljátszik. Egérke barátjával még karácsonyfát is díszítenek új barátja részére. Azonban a tolvaj szarka elmondja, hogy tavasszal elolvad a hóember és csak egy tócsa marad utána. Kisvakond és Egérke a gyerekekkel közösen igyekszik megmenteni a barátjukat. Végül a Télapó segítségét kérik levélben. Még a karácsonyi ajándékokról is lemondanak, csak vigye el a  Mikulás a hóembert Északra. 


2017. január 30. (hétfő) 10.00; 14.30

Fogi SzínházSüsü

(zenés mesejáték)

Süsüt, a „híres egyfejű”, jóindulatú sárkányt, eredeti hazájában, a sokfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyolják egyetlen feje miatt. Apja elküldi Süsüt, hogy ölje meg az ellenségét, de Süsü inkább meggyógyítja, mire a sárkánykirály mérgében kitagadja őt. Ezek után Süsünek az emberek földjén kell szerencsét próbálni, otthonra találnia…


2017. április 3. (hétfő) 10.00; 14.30

Szabad Ötletek Színháza

Húsvét

(musical 1 felvonásban)

Minden évben Nyúl Benő dolga, hogy Tyúk Ica tojásait megfestegesse, és kiossza az Erdő lakói között, ám a hebrencs ifjonc kitalálja, hogy idén csak pénzért hajlandó dolgozni. Barátai összebeszélnek, hogy Benő eszén túljárjanak, és rádöbbentsék, milyen butaság az, amit tervezett.