GYERMEKSZÍNHÁZI BÉRLETEK 2017/2018


GYERMEKSZÍNHÁZI BÉRLETEK 2017/2018

 

2017. október 16. (hétfő) 10.00; 14.30

Mesezenekar

Ebengubák

(bábkoncert)

A darab kilenc kutyafajtát mutat be, amelybe belefoglalja az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságát is. Az interaktív műsor egyaránt remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak!
Lehet egyetlen gitárral élvezhető és tartalmas előadást tartani? A döntés az Önök és Gyermekeik kezében van!


2017. november 27. (hétfő)

10.00

Körúti Színház

Csipkerózsika

(zenés mesejáték)

A király és a királyné életéből hiányzik a gyermek, aki életüket mozgalmassá tenné. Csipkerózsika születése azonban nem mindenkit tesz boldoggá. A boszorkány szemét szúrja a királyi pár boldogsága, és átokkal sújtja a szépséges lányt. Az átkot Galagonya a király udvari varázslója bár 100 évig tartó álommá enyhíti, de semmissé nem tudja tenni. Hogy felébred-e Csipkerózsika 100 éves álmából? Mindez kiderül délelőtt, a Törpikéknek szóló előadáson.

14.30

Körúti Színház

Óz

(mesemusical)

Mesevarázsra érkező iskolások újra találkozhatnak régi ismerőseikkel, Dorkával, a tériszonyos Toto kutyával, a bátorságot kereső gyáva Oroszlánnal, a szívtelen Bádogemberrel, az eszetlen Madárijesztővel, a butus Mumpicokkal, jó és rossz boszorkánnyal és persze Ózzal a varázslóval.


2018. január 29. (hétfő) 10.00; 14.30

Pódium Színház

Varázslatos mesekártyák

(interaktív zenés játék)

A három kópé megint együtt rosszalkodik, beszélgetnek, vitatkoznak, ki, melyik mesét szereti a legjobban. Végül dalokkal próbálják meggyőzni egymást arról, hogy melyikük kedvenc meséje a jobb.
Kényes Lili szerint álmodni a legjobb, hiszen az álmok világában bármi megtörténhet. Nagyszájú Panni nagyon szeretne a kedvenc dalaival álmodni és énekelni ezeket. Okoskának eszébe jut, hogy nála vannak a varázslatos mesekártyák, csak húzni kell közülük…

A varázslatot a szereplők a gyerekekkel együtt hozzák létre!


2018. április 9. (hétfő) 10.00; 14.30

Fogi Színház

VUK

(gyermekmusical)

Vuk, a kis róka történetét kísérhetjük végig a Fogi Színház, látványos, zenés feldolgozásában. A mese Fekete István egyik legnépszerűbb regényhősének kalandos életéről és mindennapi megpróbáltatásairól szól.  Ez az újabb feldolgozás nem tér el a hagyományoktól, mégis sok új dallal és játékkal kedveskedik mindenkinek. Az előadást minden korosztálynak jó szívvel ajánljuk.